دانشمندان دانشگاه آلاباما با استفاده از نوعی حسگر که اطراف گوش پوشیده میشود، به دنبال رهگیری خودکار میزان غذای مصرفشده توسط افراد هستند.
دوربینهایی که در این ابزار کار گذاشته شدهاند، تصاویر غذا را هنگام ورود آن به دهان تهیه میکنند تا محتوای کالری آنها و دیگر اطلاعات غذاییشدن را تعیین کنند.
علاوه بر رهگیری آسان میزان غذای مصرفی، این حسگر دقت بیشتری در مقایسه با سامانههای دستی حاضر دارد. سیستم مزبور که «مانیتور خوردن خودکار» یا AIM نام دارد، پتانسیل ارتقای کاهش وزن را دارد و به پزشکان در شناسایی الگوهای خوردن بیماران دارای اضافه وزن کمک میکند.
حسگر ابداعی با نظارت بر ارتعاشات آرواره عمل میکند که این ارتعاشات هنگام جویدن غذا ایجاد میشوند. سامانه ابداعی به اندازهای پیشرفته است که میتواند حرکات دیگر مانند غذاخوردن و خمیازهکشیدن را فیلتر کند. در این جا تصاویر غذا و نوشیدنی با نوعی پایگاه داده آنلاین و همچنین فهرستی از اطلاعات غذایی مقایسه میشود.
چون این ابزار پوشیدنی است، میتواند به عنوان یک گامشمار یا رهگیریکننده فعالیت جسمانی برای مقایسه سطوح فعالیت بدنی با جذب کالری عمل کند. اضافه وزن در اثر فراوانی انرژی جذبشده در مقابل انرژی مصرفشده ایجاد میشود.
حسگر جدید میتواند دادههای عینی ارائه دهد و به درک بهتر مصرف غذای مرتبط با چاقی و اختلال خوردن کمک کند. کارآیی این سامانه به اثبات رسیده و مطالعه بیشتری برای بهروزرسانی آن باید صورت گیرد.
.: Weblog Themes By Pichak :.