اتفاقات مختلفی هنگام ارسال ایمیل رخ می دهد که از جمله آن ها ارسال اشتباه یک ایمیل به فردی است که نباید آن را دریافت کند. سرويس‌هاي ايميل همچون ياهو، هات‌ميل و... پس از ارسال ايميل هيچ گزينه‌اي را براي جلوگيري از ارسال به‌عنوان فرصتي دوباره براي تصميم‌گيري در اختيار شما قرار نمي‌دهند و به ‌محض دريافت دستور ارسال از طرف شما، ايميل را ارسال مي‌كنند.

اما كاربران جي‌ميل مي‌توانند با فعال‌سازي قابليت Undo مدت زمان كوتاهي را براي تصميم‌گيري مجدد و انصراف از ارسال ايميل در اختيار بگيرند! چنانچه مي‌خواهيد اين قابليت را به جي‌ميل خود اضافه كنيد و اين فرصت را داشته باشيد تا ارسال ايميل‌هاي اشتباهي را لغو كنيد.

برای این کار:

ابتدا وارد محيط كاربري خود در Gmail شويد.

از بخش بالا-سمت راست روي آيكوني كه به شكل چرخ‌دنده است كليك كرده و از منوي به‌نمايش درآمده روي گزينه Settings كليك كنيد.



سپس به تب Labs مراجعه كنيد.



از ميان امكانات موجود، قابليت Undo Send را پيدا كرده و روي گزينه Enable در مقابل آن كليك كنيد.



با انتخاب گزينه Save Changes تغييرات را ذخيره كنيد.

اكنون قابليت انصراف از ارسال ايميل براي شما فعال شده است، اما (بهترین های ترفند)براي مشخص كردن فرصت اختصاص يافته جهت انصراف بايد مراحل زير را ادامه دهيد.

مجددا به بخش Settings مراجعه كنيد.

تب General را انتخاب كرده و در بخش  Undo Send، يكي از زمان‌هاي 30، 20، 10، 5 ثانيه را به‌دلخواه خود انتخاب كنيد.



از اين پس هرگاه ايميلي را ارسال كنيد در كنار نمايش پيام ارسال موفقيت‌آميز ايميل يك گزينه با عنوان Undo نيز تا مدت زمان مشخص شده در مرحله 8 را مشاهده مي‌كنيد كه با كليك روي آن عمليات ارسال ايميل لغو مي‌شود!




تاريخ : یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 | 18:03 | نویسنده : elme1404 | ارسال نظر(0)

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید