دونالد هافمن، نظریهپرداز و دانشمند علوم شناختی از دانشگاه کالیفرنیا جدیدترین نظریه در مورد ماهیت کیهان را ارائه داد.
به نقل از میل آنلاین، وی معتقد است آن چیزی که بشر از محیط اطراف به عنوان جهان درک میکند در واقع یک توهم از نمای خارجی یک ماتریکس کاملا پیچیده است.
هافمن معتقد است که پیچیدگی و عظمت جهان هستی بسیار فراتر از درک و فهم بشر است.
وی اعتقاد دارد که ظاهر جهان اطراف ما یک توهم از ماهیت وجودی جهانی به مراتب پیچیدهتر است که بشر تنها قادر به مشاهده بخش قابل دید یا بخش خارجی این ماتریکس پیچیده و غیرقابل درک است.
هافمن که سالها در دانشگاه کالیفرنیا به تدریس و مطالعه مشغول بوده اکنون با ارائه نظریه جدید ماهیت جهان گامی در جهتدهی مطالعات بعدی پیرامون ماهیت هستی برداشته است.
طبق نظریه جدید هافمن هنگامی که شما چشمانتان را باز میکنید، تصور شما از جهان شبیه به یک دنیای در دسترس است، اما هنگامی که چشمانتان را میبندید، تجربیات شما در زمینهای خاکستری ظاهر میشوند.
نظریهپرداز آمریکایی معتقد است که جهان هستی به سادگی یک لیوان آب نیست بلکه یک سمبل یا نشانهای از ماهیت ناشناخته منتهی به حقیقتی عظیم است.
وی برای درک بهتر نظریه خود به زبان ساده اظهار کرد: برای درک بهتر نظریه توهم جهان میتوان از رایانه کمک گرفت. هنگامی که شما به نمایشگر رایانه نگاه میکنید در واقع تنها بخش ظاهری آن یا بخش توهمزای آن را مشاهده میکنید، چرا که در حقیقت رایانه آن چیزی نیست که شما از طریق نمایشگر مشاهده میکنید.
در حقیقت رایانه هیچگاه حقیقت و ماهیت درونی خود را به انسان نشان نمیدهد و با ایجاد یک توهم از طریق نمایشگر برداشت انسان از حقیقت ماجرا را تغییر میدهد. پس ما تنها قادر به مشاهده بخش بیرونی جهان هستی هستیم و زوایای پنهان و بسیار پیچیده جهان هستی برای انسان قابل درک نیست.
.: Weblog Themes By Pichak :.