یک گروه تحقیقاتی جراحی پلاستیک یک سیستم واقعیت افزوده(AR) را ایجاد کردهاند که آنها را قادر میسازد تا شبیه سازیهای سه بعدی از نتایج دلخواه روند بازسازی صورت را ایجاد کنند و آنها را بر روی صورت بیمار در طی عمل جراحی قرار دهند.
به نقل از نیوز مدیکال، محققان در دانشکده پزشکی اوزاکا ژاپن این سیستم واقعیت افزوده (AR) را برای ارزیابی روند جراحی پلاستیک بر روی هشت نفر امتحان کرده و دریافتند که این سیستم میتواند یک راهنمای مفید برای برنامه ریزی، انجام و ارزیابی نتایج بازسازی چهره باشد.
واقعیت افزوده یک تکنولوژی است که تصاویر کامپیوتری را بر روی یک صفحه با یک شی یا صحنه واقعی ترکیب میکند.
محققان این پژوهش اظهار کردند:"ما به دنبال یک تکنیک پیچیده اما ساده و قابل اصلاح واقعیت افزوده (AR) برای استفاده در عمل جراحی پلاستیک و بازسازی چهره بودیم."
محققان از یک دوربین دیجیتال با کیفیت بالا برای گرفتن تصویر سه بعدی از سطح صورت و توموگرافی رایانهای(Computed Tomography) یا به اصطلاح سیتی اسکَن استفاده کرده اند تا اطلاعات دیجیتال در استخوانهای زیرین صورت را برای هر بیمار به دست آورند.
سپس دادههای دیجیتالی را برای ایجاد شبیه سازیهای سهبعدی از نتایج نهایی ایده آل دستکاری کردند.
برای مثال، در یک بیماری که دارای شکستگی استخوان گونه بود، بازسازی با به دست آوردن و معکوس کردن یک تصویر از استخوان مخالف آن که سالم بود انجام شد.
جراحان پلاستیک با استفاده از یک جفت عینک هوشمند ، توانستند تصویر شبیه سازی دیجیتال سه بعدی از ظاهر دلخواه را بر روی صورت بیمار در طول جراحی قرار دهند.
محققان این پژوهش اظهار کردند: یافتههای ما نه تنها برای ارزیابی سطح بدن بلکه برای ارزیابی موثر فناوری(AR) در زمینه جراحی پلاستیک بسیار مفید است.
.: Weblog Themes By Pichak :.