مایکروسافت با مجموعهی محصولات جدیدی که بهتازگی رونمایی کرده است، میخواهد با تغییر نحوهی تعامل کاربران با دستگاهها، خود را از دیگر شرکتهای متمایز کند.
یکی از عالیترین تکنولوژیهای بهکاررفته در برنامهی ورد، استفاده از غلطیاب املایی است که به کاربران در پیدا کردن اشتباهات املایی کمک میکند. اگر میخواهید میزان تغییری که مایکروسافت از زمان معرفی غلطیاب املایی به خود دیده است با استفاده از یک شاخصِ واحد بسنجید، بهتر است به ویژگی دیگری که در مجموعهی نرمافزاری آفیس استفاده میشود، نگاهی داشته باشید.
این ویژگی که بررسیکنندهی قابلیت دسترسی (Accessibility Checker) نام دارد، مشکلات موجود در یک سند پاورپوینت یا ایمیل را مشخص میکند؛ مشکلاتی از قبیلِ تضاد رنگ یا عدمِ استفاده از حاشیهنویسی برای بخشهایی که نیاز به توضیح بیشتر دارند. این قابلیت بر یک اصل استوار است که ایدهآلگرایی نام دارد.
نکتهی قابل توجه دربارهی ویژگی Accessibility Checker، وجود آن در مجموعهی نرمافزاری آفیس از سال ۲۰۱۰ است؛ اما به دلیل جایگذاری این ویژگی در لابهلای منوهای تودرتو، کاربران هیچگاه به این قابلیت دست نیافتند. حال مایکروسافت با پی بردن به این امر، قابلیت یادشده را در نسخهی ۲۰۱۶ به محیط اصلی آفیس آورده که باعث افزایش پنج برابری استفاده کاربران از این ویژگی شده است. در ماههای آینده شاهد قدم بزرگ بعدی برای این ویژگی خواهیم بود؛ زیرا قرار است Accessibility Checker بهصورت فراگیر و دائم، در پسزمینهی تمام اپلیکیشنهای آفیس اجرا شود؛ بنابر این اسناد آفیس اعم از ارائههای پاورپوینت، صفحهگستردههای اکسل و پروندههای متنی ورد، بیشاز پیش برای افراد قابل خواندن خواهد بود.
این لحظه، بیشک نقطهی عطفی در حوزهی طراحی و فناوری خواهد بود؛ زیرا این موضوع را بیان خواهد کرد که دیگر «سهولت» و «اتوماسیون» استراتژی درستی برشمرده نمیشود؛ بلکه از این پس گنجاندن ایدههای طراحی که شامل کاربران خاص (بهعنوان نمونه، کاربرانی که دارای ناتوانی جسمی هستند) میشود در مرکز توجهات قرار خواهد گرفت.
حال به واسطهی مجموعهی محصولات جدیدی که مایکروسافت در طول دو هفتهی گذشته در معرض دید عموم گذاشته است، این شرکت شروع به نمایش ایدههای ذهنی خود در چند دهه گذشته میکند. یکی از محصولات مورد بحث شامل کنترلر جدید ایکسباکس وان میشود که به لطف استفاده از دکمههای بزرگ و مسطح، به کمک بیمارهای مبتلا بهپاراپلژی میشتابد که فلج کامل عضلانی را به همراه دارد. این بیماری اغلب در پاها و تنه نمود بیشتری پیدا میکند و تنها اندامی که از آن در امان قرار دارد، دستها هستند.
.: Weblog Themes By Pichak :.