شرکت اپل همواره در تلاش است تا با معرفی یکسری ابزارها و ویژگیهای جدید، توسعهدهندگان بزرگ را به ساخت بازی برای آیپدها و رایانههای مک، ترغیب کند. اپل به تازگی نسل جدید تبلت آیپد پرو را در دو اندازهی مختلف معرفی کرد که ویژگیهای سختافزاری بسیار قدرتمندی دارند. اپل با معرفی این دستگاهها بار دیگر توجه توسعهدهندگان را به خود جلب کرد؛ اما برای اینکه بتواند این کار را بهتر انجام دهد، باید بتواند تبلت خود را به دستهای جدید از دستگاهها وارد کند و آن را به عنوان یک دستگاه گیمینگ قابل حمل معرفی نکند. اپل در جریان رویداد معرفی آیپد پروهای جدید، برای اینکه نظر توسعهدهندگان بزرگ بازی را به محصولات خود جلب کند، سعی کرد تا این دستگاهها را با کنسولهای بازی پلیاستیشن و ایکسباکس مقایسه کند.
اپل در جریان رویداد معرفی آیپدهای جدید، در مورد تبلت خود اینچنین گفت:
این دستگاه برای نخستینبار تجربهای را در اختیار کاربر میگذارد که با کنسولهای بازی قابل مقایسه خواهد بود.
شرکت 2K Games، توسعهدهندهی بازیهای مشهور ورزشی مانند NBA 2K19، در جریان رویداد شرکت اپل روی صحنه حضور یافت تا با اجرای بازی NBA 2K19 روی آیپد پروی جدید، قدرت سختافزاری و اجرایی این تبلت را به کاربران نشان دهد. نسخهی مخصوص آیپد این بازی، میتواند ۶ میلیون پیکسل را رندر کرده و بازی را با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا کند. این اعداد خیره کننده هستند و همانطوری که روی صحنه نیز نشان داده شد، بازی بدون مشکل و روان اجرا میشود. طبق گفتههای اپل، بهروزرسانیهای زیرساختی عملکرد پردازنده و همچنین افزایش دو برابری قدرت پردازندهی گرافیکی این تبلت باعث شده تا از نظر مشخصات سختافزاری با کنسول ایکسباکس وان اس قابل مقایسه باشد.
اینکه شرکت اپل بخواهد آیپد پروی جدید را به عنوان یک محصول گیمینگ تبلیغ کند، عملی منطقی است؛ زیرا امروزه ۶۰ درصد گیمرها، از موبایل و تبلتهایی نظیر آیپد پرو برای انجام بازی استفاده میکنند. اینکه اپل توانسته تبلتی را با مشخصات یک کنسول معرفی کند، حرکتی مثبت و رو به جلو برای این شرکت بهشمار میرود. مشکل این نیست که اپل این تبلت را با ایکسباکس وان اس مقایسه میکند؛ بلکه مسئلهی اصلی این است که آیپد پرو هیچگاه نمیتواند در مورد بازی NBA 2K19 یا سایر عناوین AAA تجربهای مانند کنسولهای خانگی را در اختیار گیمرها بگذارد.
مقالههای مرتبط:
از سوی دیگر، ایکسباکس وان اس اکنون ۲۰۰ دلار قیمت دارد و این در حالی است که قیمت آیپد پرو از ۸۰۰ دلار شروع میشود. کمی دشوار است که آیپد پرو به عنوان یک دستگاه رقیب برای ایکسباکس وان اس معرفی شود؛ زیرا ایکسباکس وان اس ۶۰۰ دلار ارزانتر است، کنترلرهای مخصوص بازی دارد و بازیها را با جزئیات بیشتری اجرا میکند. آیپد پرو دستگاه بسیار خوبی است و مشخصات سختافزاری قدرتمندی دارد؛ اما یک کنسول خانگی نبوده و قابل مقایسه با آنها نیست. از سوی دیگر، بازیهای پورت شده برای آیپد، معمولاً نسخههای سبکتر هستند که از جملهی آنها میتوان به ماینکرفت یا PUBG اشاره کرد. این بازیها برای آیپد عالی هستند و کنترل دقیق نیاز ندارند و این یعنی شما برای لذت بردن از انجام بازی روی یک آیپد، به کنترلر نیازی ندارید. این بازیها معمولاً به گونهای سبکسازی شدهاند که شما بتوانید بدون نیاز به تمرکز و دقت کافی در هر جایی آنها را انجام دهید. بازیهایی نظیر فورتنایت یا PUBG، روی دستگاههایی مانندآیفون و آیپد، مشابه نسخهی پیسی و کنسول نیستند و تفاوتهای بسیاری دارند و هیچگاه تجربهی آنها روی آیپد با کنسول برابر نیست.
ایدهی انجام یک بازی مانند فورزا روی دستگاهی مانند آیپد پرو، کمی عجیب و غریب است؛ زیرا این بازی مخصوص کنسولهای خانگی است و برای اینکه بهترین تجربه را داشته باشید، به یک تلویزیون بزرگ، یک سیستم صوتی عالی و البته یک کنترلر نیاز دارید. حتی اگر آیپد پرو دارای مشخصات سختافزاری مشابه کنسولها باشد، نمیتواند چنین تجربهای را در اختیار گیمر بگذارد.
تمام این موارد، به این معنی نیستند که آیپد پرو یک دستگاه گیمینگ خوب نیست. آیپد پرو دستگاهی قدرتمند و قابل حمل است. آیپد پرو به اندازهی نینتندو سوییچ کوچک نیست؛ اما تجربهی سرگرمی گستردهتری را در اختیار کاربر میگذارد و یک دستگاه همهکاره است. به طور کلی، گیمینگ، یکی از تواناییهای آیپد پرو است؛ اما توانایی اصلی آن نیست. آیپد پرو یک کنسول خانگی نیست و تلاش برای بازاریابی این محصول به عنوان رقیبی برای کنسولهای خانگی، صرفاً آن را برای انجام بازی جذاب میکند.
بازیهایی که برای آیپد پرو بهینه میشوند، از آن دسته بازیهایی هستند که شما میخواهید خیلی سریع، بدون آنکه نیاز به تمرکز زیادی داشته باشید، انجام دهید. اپل میتواند آیپد پرو را به عنوان سختافزاری قدرتمند که توانایی اجرای بازیهای سنگین را دارد، به جهانیان معرفی کند؛ اما واقعیت این است که اپل با مقایسهی عناوین AAA آیپد پرو با کنسولهای خانگی، زیادهروی میکند؛ زیرا کاربران ترجیح میدهند این بازیها را با جزئیات بیشتری روی پلیاستیشن و ایکسباکس اجرا کنند و ساعتها به دقت به انجام آنها بپردازند.
اگر شرکتها بتوانند نسخههای سبکتر بازیهای خود را برای آیپد پرو منتشر کنند، به همهگیر شدن انجام بازی روی این دستگاه کمک کردهاند. اگر اپل بتواند با شرکت نینتندو همکاری کند تا عناوین کلاسیک پوکمون را به دستگاههای خود بیاورد، آنگاه میتوان گفت که آیفون و آیپد، جایگزین مناسبی برای کنسولهای خانگی هستند. چنین بازیهایی برای اجرا روی تبلت بسیار مناسب هستند و کاربران زیادی را به خود جذب میکنند و میتوانند نشان دهند که یک تبلت چه تواناییهایی دارد. اگر کاربران ۸۰۰ دلار بابت خرید یک آیپد پرو پرداخت میکنند، فقط با هدف بازی کردن نیست؛ بازی، یکی از چند هدف این کاربران است.
گیمینگ روی موبایل، در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است؛ زیرا افراد بیشتری به خرید دستگاههای قابل حمل تمایل پیدا کردهاند. نباید فراموش کرد که گیمینگ روی موبایل و تبلت، قرار نیست که جایگزین کنسولهای خانگی شود؛ زیرا کنسولها خانهی اصلی عناوین AAA هستند و بهترین تجربه را در اختیار کاربران میگذارند.
.: Weblog Themes By Pichak :.