در تصاویری که اخیرا "الکساندر گرست" (Alexander Gerst) فضانورد آلمانی آژانس فضایی اروپا منتشر کرده است، میتوان چهار فضاپیمای دیگر را در سکوی ایستگاه فضایی بینالمللی مشاهده کرد.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر، ۶ فضاپیما به" آزمایشگاه مداری" (orbiting laboratory) اعزام شده است و این حداکثر تعداد فضاپیماهایی است که میتوانند در آنجا حضور داشته باشند. این فضاپیماها به منظور ارسال مقادیر زیادی سختافزار، مواد مورد نیاز خدمه، سوخت و چیزهای دیگر آنجا هستند.
ایستگاه فضایی بینالمللی، یک ایستگاه فضایی است که با مشارکت بیش از ۱۵ کشور ساخته میشود. این ایستگاه فضایی در مدار نزدیک زمین و در ارتفاع ۳۳۰ تا ۴۳۵ کیلومتری از سطح زمین در حرکت است. سرعت آن در مدار برابر ۲۷٬۷۰۰ کیلومتر بر ساعت است که به این ترتیب روزی بیش از ۱۵ بار به دور سیاره زمین گردش میکند؛ این ایستگاه فضایی با مانورهای «تجدید ارتفاع» با استفاده از موتورهای زیوزدا (ماژول ایستگاه فضایی)، پیوسته مدار خود را در ارتفاع بین ۳۳۰ و ۴۳۵ کیلومتر (۲۰۵ و ۲۷۰ مایل) حفظ میکند. این به معنی طی کردن ۱۵.۵۴ مدار در روز است.
این ایستگاه محصول همکاری مشترک سازمان ناسا، سازمان فضایی روسیه، سازمان فضایی اروپا، سازمان فضایی ژاپن و سازمان فضایی کانادا است. سازمان فضایی برزیل از طریق همکاری با ناسا با این برنامه مشارکت میکند. سازمان فضایی ایتالیا هم به عنوان یک عضو فعال در سازمان فضایی اروپا و هم بطور مستقل در برنامه ایستگاه فضایی مشارکت میکند.
.: Weblog Themes By Pichak :.