HTC با افزودن قابلیت مهمی به هدست واقعیت مجازی رده بالای خود، نسخهی جدیدی از آن را با نام Vive Pro Eye در رویداد CES 2019 رونمایی کرد. ویژگی شاخص این هدست جدید، قرارگیری سیستم ردیابی چشم در آن است. اما سؤال اینجاست که ردیابی چشم در یک هدست واقعیت مجازی دقیقاً به چه دردی میخورد؟
پاسخ اول چندان هم دور از ذهن نیست؛ HTC قصد دارد تا روی این قابلیت بهعنوان راهی برای جابجایی و انتخابهای سریعتر کاربر در منوها و حتی کنترل بخشهایی از بازی حساب کند.
مقالههای مرتبط:
اما از سویی دیگر، اگر مشکلات مالی اخیر HTC و تلاشهای بینتیجهی آن را در راستای جذب کاربرانی که بودجهی نامحدودی برای خرید هدستهای واقعیت مجازی دارند در نظر بگیریم، متوجه خواهیمشد که این شرکت باسابقهی تایوانی در حوزهی هدستهای واقعیت مجازی مجبور به تغییر جهت افکار خود به سمت بازارهای اقتصادی و کاربران نهچندان متموّل این قشر بازار خواهدبود و بااینحساب، هرچند بهطورکلی از قصد HTC برای اقتصادی بودن محصول جدیدش مطلع میشویم، متوجه فواید فراوان ردیابی چشم برای اقتصادیتر کردن این هدست نیز خواهیمشد!
موضوع ساده است؛ رایانهای را در نظر بگیرید که هنگام اجرای بازی مجبور به پردازش تمامی نقاطی باشد که در تصویر واقعیت مجازی خود میبینید. چنین رایانهای به قدرت پردازشی فراوانی احتیاج دارد و همین موضوع، قرارگیری آن در ردهی قیمتی بالایی را به همراه خواهدداشت. اما تصور کنید که رایانهی شما در هر لحظه فقط درپی رندر و پردازش محدودهای از تصویر باشد که شما در حال نگاه به آن هستید. طبیعیاست که رایانه در این حالت متحمل بار پردازشی به مراتب کمتری خواهدشد و همین امر، ردهی قیمتی آن را با کاهش قابل توجهی مواجهخواهدکرد.
البته باید در نظر داشت که نسخهی پایه و قبلی این هدست یعنی Vive Pro، امکان اضافهکردن افزونهای برای ردیابی چشم را توسط کاربر داشتهاست، اما باتوجهبه نکات بالا، توجه جدی خود HTC به این موضوع و احتمال پیگیری بیشتر این قابلیت با هدف کاهش بار پردازشی رایانه، حائز اهمیت فراوانی است.
گفتنی است که این نسخه از هدست واقعیت مجازی HTC در نیمهی دوم سال 2019 وارد بازار خواهدشد و اطلاعی از قیمت آن در دست نیست.
.: Weblog Themes By Pichak :.