بررسی گوگل نکسوس ۱۰

 

روز ۲۹ اکتبر بود که تبلت گوگل نکسوس ۱۰ به طور رسمی معرفی شد و مشخصات کامل آن منتشر شد. این تبلت دارای وضوح ۲۵۶۰×۱۶۰۰ پیکسل و سریعترین پردازنده ای که سامسونگ تا به حال در دستگاه های خود به کار برده است. گوگل قیمت آن را ۴۰۰ دلار در نظر گرفته است که بسیار کمتر از دستگاه های رقیب می باشد. در این بررسی ما به سخت افزار و ویژگی های آندروید ۴٫۲ روی نکسوس ۱۰ می پردازیم.از تبلت ها استفاده متفاوتی می شود برای مثال ممکن کاربران این دستگاه ها به چک کردن ایمیل,وب گردی, تماشای فیلم و بازی کردن بپردازند. برای انتخاب یک تبلت خوب باید همه این جوانب را در نظر گرفت. اما تبلت نکسوس ۱۰ برای هر کاری مناسب است و فکر نمیکنم کسی از آن خسته شود.

طراحی صنعتی

با بیانی ساده فقط می توانم بگویم که نکسوس ۱۰ طراحی زیبایی دارد که از یک سطح شیشه ای سیاه و سفید تشکیل شده است. در جلوی این تبلت یک دوربین کوچک برای مکالمه تصویری یافت می شود که ۱٫۹ مگاپیکسل نیز می باشد. بلندگوها در سمت های چپ و راست صفحه نمایش آن قرار دارند و صدا را به طور یکسان پخش می کند.در هر طرف این تبلت تعدادی اتصال دهندهیا کنتر کننده وجود دارد. در سمت راست آن یک درگاه HDMI دیده می شود و می توان آن را به خروجی تلویزیون های HDMI متصل کرد.

قسمت عقب نکسوس ۱۰ از یک سطح پلاستیک نرم ساخته شده است همین باعث شده است که از آیپد و تبلت سرفیس سبک تر باشد. در وسط آن لوگوی نکسوس دیده می شود که شکل فرو رفتگی دارد و در پایین آن نام برند سامسونگ وجود دارد. قسمت پشتی آن به جای یک لایه ی فلزی  از پلاستیک قهوه ای ساخته شده است که زیبایی خاصی به آن بخشیده است.این تبلت دارای دو ارتباط دهنده NFC است که یکی از آن ها در جلو و دیگری در عقب وجود دارد. به طور کلی طراحی صنعتی آن بی نظیر و واقعا زیبا است.

صفحه نمایش

قبلا اشاره کردیم که تبلت سامسونگ نکسوس ۱۰ دارای وضوح بالای ۲۵۶۰×۱۶۰۰ است که چیزی نزدیک به ۱ میلیون پیکسل می شود. اگر بخواهیم در مورد کیفیت تصویر آن صحبت کنیم باید بگویم که کیفیت تصویر آن خیره کننده است که رنگ ها را بسیرا واقعی نشان میدهد. این تبلت بهترین تبلت برای HD magazines در گوگل پلی است.

آندروید ۴٫۲

بهتر است کمی درباره این سیستم عامل صحبت کنیم. آندروید ۴٫۲ از صفحه نمایش بی سیم پشتیبانی می کند که از طریق MiraCast امکان پذیر است. MiraCast در واقع یک پروتکل مبتنی بر وای فای است که گوگل آن را حمایت می کند.یکی از مهم ترین و بهترین ویژگی های آندروید ۴٫۲ چند کاربره بودن آن است. که با آن میتوان چند حساب کاربری مجزا ساخت که با هم تفاوت دارند یعنی همانند آن است که دو سیستم عامل را در یک تبلت بیبینیم. در آندروید ۴٫۲ می توان ۸ حساب کاربری ایجاد کرد که برنامه ها و تنظیمات مربوط به هر کاربر به طور خصوصی است کاملا از یکدیگر جدا هستند.

اپلیکیشن ها

صفحه کلید مجازی

در صفحه کلید محازی کلید ای آن کمی بزرگتر از قبل شده اند و امکان خطا کم شده است. از دیگر قابلیت های این صفحه کلید تشخیص کلمه است که می تواند کلمه ها را قبل از کامل تایپ کردن تشخیص دهد.

(Email (classic

سرویس ایمیل کلاسیک آن هیچ تغیری نسبت به آندروید ۴٫۰ نکرده است. اما رابط کاربری آن کمی ساده تر شده است که حتی اگر بار اول باشد که با آن کار می کنید به راحتی می توانید به اجزای آن دسترسی داشته باشید.

اپلیکیشن فیس بوک

اپلیکیشن فیس بوک بهینه سازی شده و با صفحه نمایش بزرگ نکسوس ۱۰ کار با آن را لذت بخش تر کرده است. در این اپلیکیشن عکس ها بزرگتر از آن چه که هستند دیده نمیشوند.اپلیکیشن های Google Maps و اسکایپ بروز شده اند و امکانات جدید تری به آن ها اضافه شده است که تاکنون به آن ها اشاره ای نشده است.

سرگرمی

با چنین صفحه نمایش بزرگ و رزولوشن عالی قطعا می تواند ویدیو های فراتر از ۱۰۸۰p را پخش کند. اگر قصد نگاه کردن ویدیو را با این تبلت دارید بهتر است که ویدیوی هایی با وضوح بالا تهیه کنید تا از صفحه نمایش آن بهره کامل را ببرید.

برای تست بازی کردن با آن از بازی Riptide GP کمک گرفته شده است که دارای کیفیت بالایی است. این بازی حرکات را با ۶۰ فریم در ثانیه نشان میدهد که در زمان بازی کردن روی نکسوس ۱۰ هیچ نشانه ای از عیب و کندی یافت نشد.

کیفیت بلندگو

همانطور که قبلا اشاره کردیم بلنگوهای آندر سمت چپ و راست صفحه نمایش قرار دارند که برای پخش یک سخنرانی عالی است و صدا را از هر دو طرف به صورت استاندارد پخش می کند.

دوربین

نکسوس ۱۰ درایا کیفیت خارق العاده ای برای عکس بردرای بوده و همچنین قابلیت عکسبرداری پانورامای ۳۶۰ درجه ای را دارد. تصویر پانورامای بالا با دوربین نکسوس ۱۰ گرفته شده است. برای دیدن عکس های گرفته شده با دوربین نکسوس ۱۰ اینجا کلیک کنید.

نتبیجه گیری

نکسوس ۱۰به شگفتی تکنولوژی تبدیل شده است. از طراحی و ویژگی های آن عیبی ندیدیم. فقط ممکن است که در بنچمارک کمی ضعیف بوده باشد. نسخه ۱۶ گیگابایتی وای فای این تبلت ۳۹۹ دلار قیمت دارد که در مقایسه با دیگر تبلت ها  و امکانات نکسوس ۱۰ مبلغ ناچیزی است.





تاريخ : دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |