شاید فکر کنید که آیفون یک دستیار شخصی امن و مطمئن است که اطلاعات شما را به بهترین نحو حفظ می کند. ولی وقتی در اتاقی پر از ماموران قضایی باشید و آیفون تان تحت توقیف قرار گرفته باشد، از حجم اطلاعاتی که لو می دهد غافلگیر خواهید شد.
البته به دست آوردن اطلاعات از تلفن ها چیز چندان جدیدی نیست. ولی حجم اطلاعاتی که در یکی از تحقیقات پلیسی مرتبط با مواد مخدر در امریکا، از آیفون یکی از خلافکاران به دست آمده خیلی جالب توجه است.
اطلاعات شخصی شامل مشخصات هر یک از مکالمات، عکس ها، ویدیو ها، پیامک ها، وبگردی، و رمزهای اینترنتی، از این جمله است ولی مهمتر آنکه ۶۵۹ مکانی که فرد در آنها حضور یافته نیز با استفاده از وای-فای و آنتن های شبکه مخابراتی، در آیفون ثبت شده اند.
این یعنی فناوری های پلیسی به جایی رسیده اند که می توان انتظار بازیابی هر گونه اطلاعاتی را که زمانی در تلفن بوده، داشت. البته پلیس به عنوان مجری قانون، کارش را انجام می دهد ولی ما از این رهگذر دنبال بیان یک تهدید واقعی هستیم.
وقتی پلیس بتواند، یعنی هکرها هم می توانند و وقتی هکرها بتوانند، یعنی هر کسی که دور و بر شما باشد، با داشتن دانش و مهارت کافی، (شاید حتی به طور بی سیم) می تواند تلفن تان را هک کرده و اطلاعات مختلف را بیرون بکشد.
بنابراین خیلی اهمیت دارد که هر آنچه رمزنگاری که دستگاه و سیستم عامل به شما ارائه می کنند را به آغوش بکشید و همیشه بدبینانه ترین رویکرد را داشته باشید.
الگوهای تصویری برای بازگشایی قفل صفحه، شاید کودکان را از ورود به دستگاه شما منع کنند ولی برای حرفه ای ها، یک شوخی بیش نیستند. برای امنیت کامل در مقابل هر نوع هکی، باید رمزنگاری کامل دستگاه را مد نظر داشته باشید و در کنار آن، حساب های شخصی تان در اینترنت را نیز محکم کاری کنید.
تلفن ها همراهان خوبی هستند ولی در عین حال، موقع اش که برسد همه اطلاعات شما را روی دایره می ریزند.
.: Weblog Themes By Pichak :.